4. syyskuuta 2009

Turnaus aloittelijoille 16.9.

Lauttasaaren Shakkikerhon tiloissa järjestetään aloittelijaturnaus lauantaina 26.9., mutta jo ennen sitä on hyvä tilaisuus tulla harjoittelemaan pienimuotoisempaan aloittelijaturnaukseen – ainakin oman kokemukseni mukaan shakkia oppii parhaiten pelaamalla tasaväkisessä porukassa:

Aika: Keskiviikko 16.9. klo 19:00.
Paikka: Lauttasaaren kirkon kerhotila, Myllykallionrinne 1 D.

Miettimisaika on 15 + 15 minuuttia peliin. Turnauksessa pelataan 4 kierrosta, jos mukaan tulee ainakin viisi pelaajaa, jolloin turnaus kestäisi kaksi tuntia.

Ennen turnausta saat tietoiskun säännöistä ja shakkikellon käytöstä. Lisää samanlaisia turnauksia on luvassa jatkossa, kuten myös erilaisia koulutustilaisuuksia aloittelijoille.

Tule mukaan ja kerro kavereillekin molemmista turnauksista!

3 kommenttia:

Mikko Piippo kirjoitti...

Jos kerhomme aloittelijaturnauksiin tulee edes kohtuullisesti pelaajia, voisi harkita muutamien muiden pääkaupunkiseudun kerhojen kesken yhteistä aloittelijoiden ketjukilpailua kevätkaudeksi.

Keveysti organisoitu ketjukilpailu voisi olla piristysruiske varsingin kaupunginosakerhojen toimintaan. Junioreillehan on jo olemassa jonkin verran kilpailuita, mutta aikuiset uudet pelaajat jäävät yleensä shakkikerhojen toiminnassa huomioimatta.

Jyrki Heikkinen kirjoitti...

Odottelin aloittelijaturnaukseen tänään 4 pelaajaa, mutta mukaan tuli peräti 8 pelaajaa, joista 5 oli ensimmäistä kertaa kerhollamme!

Kerhon vanhaa kaartia oli lisäksi 10 henkeä. En muista, että kerhoillassamme olisi koskaan ennen ollut 18 pelaajaa.

Pakkohan tässä on alkaa järjestää ketjukilpailuja ja muuta toimintaa aloittelijoille, koska kysyntää selvästikin on...

Mikko Piippo kirjoitti...

Hieno homma! Taitavat markkinointiponnistelut alkaa tuottaa hedelmää -- kohta tarvitaan suurempi kerhotila :-)

Lähetä kommentti