29. maaliskuuta 2010

Shakkileirejä 1.–9.-luokkalaisille Espoossa

Hei! Viime kesänä pidin neljä viiden päivän shakkileiriä kotonani Latokaskessa, ja yhteensä näillä leireillä oli yli viisikymmentä lasta. Minulta on ehditty jo kysellä pidänkö leirejä myös tänä kesänä.

Pidän kyllä leirejä myös tänä kesänä. Perheeni muuttaa huhtikuun aikana uuteen osoitteeseen Espoon Kaupunginkallioon (n. 3 kilometriä aikaisemmasta asunnostamme). Tämä asunto on omakotitalo isohkolla pihalla (n. 1000 neliötä). Minusta tämä asunto sopii vielä paremmin shakkileirin pitoon kuin nykyinen Latokasken kotimme. Asunnossa on isohko patio ja tarvittaessa leiriä voi pitää myös autotallissa (jos tulee vettä kaatamalla).

Alustavat ajankohdat shakkileireille kesällä 2010 (minimimäärä 8 lasta, maksimimäärä 16 lasta):

  • 7.–9.6. ma-ke (suunnattu nuorten shakin SM-kisoihin osallistuneille).
  • 14.–17.6. ma-to.
  • 21.–24.6. ma-to.
  • 2.–6.8. ma-pe.
  • 9.–13.8. ma-pe.

Pyydän kolmenpäivän shakkileiristä 70 euroa / lapsi, neljän päivän leiristä 90 euroa / lapsi ja viiden päivän leiristä 110 euroa / lapsi. Hintaan sisältyy leirillä syötävä lounas, pieni jälkiruoka, pieni välipala ja suht rajaton määrä mehua. Erityisruokavaliotoiveita pyritään toteuttamaan.

Shakkileiri on päivittäin klo 9:30–15:30. Leirillä opetellaan shakkia, pelataan shakkia toisten kanssa sekä mahdollisuuksien mukaan pelataan jalkapalloa (matkaa kentälle on n. 900 metriä). Myös muut aktiviteetit voivat olla mahdollisia.

Leirille pääsee busseilla 31, 42, 154 sekä 156 ("Kalliorinne"-pysäkki), josta on noin 900 metrin kävely leirille.

Otan alustavia ilmoittautumisia vastaan. Sitovaksi ilmoittautuminen tulee vasta kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen pyydän 25 euroa mikäli osallistuminen peruuntuisi. Pyrin heti varmistamaan kyseisen viikon toteutumisen kun saan 8 lapsen ilmoittautumisen kyseiselle viikolle. Minun puolestani voi tulla kesän aikana useammallekin kuin yhdelle leiriviikolle.

Nuorten henkilökohtaiset shakin SM-kisat

Nyt on pääkaupunkiseudun nuorille tarjolla harvinaista herkkua, kun nuorten shakin SM-kisat pidetään Espoossa Matinkylässä Mattlidens-koululla 10.–13.6.2010 to-su. Muistaakseni viimeksi kisat olivat Espoossa 80-luvun lopulla.

Valitettavasti kilpailuun ei ole vielä tarjolla kilpailukutsua, mutta kilpailussa pelataan suht pitkillä miettimisajoilla ja päivittäin on ainakin vanhempien nuorten sarjassa 1–2 peliä päivässä. Suomen Keskusshakkiliiton kilpailukalenterista voi itse käydä tarkkailemassa milloin kilpailukutsu ilmestyy. Itse pyrin olemaan kisassa aktiivisesti mukana kannustamassa ja valmentamassakin nuoria.

Shakkiterveisin, Sauli Tiitta
Puh. 045 6742464
www.shakkiopetus.net (lisätietoja ja email-osoite ilmoittautumista varten)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

2002 Espoo Kalajärvi.

Niki Paajala kirjoitti...

Myös vuoden 2000 nuorten SM-turnaus oli Espoossa, pelipaikkana Matinkylä ja ajankohtana poikkeuksellisesti pääsiäinen.

Lähetä kommentti