29. huhtikuuta 2010

Lauttasaaren shakkikerhon hallituksen pöytäkirja 28.4.2010

Avattiin kokous 28.4.2010 klo 17.00 Piratin kabinetissa. Paikalla olivat Jyrki Heikkinen, Aaro Jalas, Tommi Laaksovuori ja Matti Varjokallio

1. Taloustilanne

Käytiin lyhykäisesti läpi kerhon taloustilanne. Jäsenmaksun on maksanut 24 jäsentä ja kerholla on kohtuullisesti rahaa hankintoihin. Mäntän turnaus jätetään väliin heikon ilmoittautujamäärän takia, joten sen kulut vapautuvat myös muuhun käyttöön. Syksyksi pitää varata rahaa kolmen JSM-joukkueen matkakuluihin. Tulemme käyttämään arviolta 200 euroa kalustehankintoihin eli kelloihin, lautoihin ja nappuloihin. Keskusteltiin mahdollisuudesta kannatusjäsenmaksuun.

2. Pelipaikat

Piratissa pelaaminen jakaa hieman mielipiteitä jäsenistön keskuudessa, jotkut tykkäävät ja toiset eivät. Jäsenistö on nuorentumassa ja Piratissa eivät alaikäiset voi pelata. Toisaalta taas kerhotila ei ole kovin iso joten toinen pelipäivä ja -paikka hieman helpottaa järjestelyjä. Päätettiin, että avoimen turnauksen ja cupin pelien osalta tarjotaan tästä eteenpäin kahta pelipäivää, toinen Piratissa ja toinen kerhotilassa. Jo nythän melko suuri osa näiden turnausten peleistä pelataan kerhotilassa. Pikkujouluturnaus ja syksyn Piratti-turnaus pelataan tänä vuonna kerhotilassa.

3. Käyttäytymissäännöt

Kerholla on viime aikoina ollut hieman häiriökäyttäytymistä. Melu nousee blikstien käynnissä ollessa aika kovaksi ja kesken olevia pelejäkin on saatettu kommentoida sivusta. Käyttäytymissäännöt tulisivat olla samat kuin Selo-turnauksissakin, missä tuollaista harvoin esiintyy. Noudatamme asiassa nollatoleranssia ja turnauksen järjestäjä voi tarvittaessa rankaista häirinnästä pistemenetyksin.

4. Avoimien ovien ilta 12.5 klo 18.00

Aaro ilmoittaa ohjelmasta tarkemmin blogissa hieman myöhemmin. Ohjelma tulee olemaan vapaamuotoinen sisältäen esim. pientä koulutusta, analyysia, peluuttamista tai simultaanin. Vanhat kerholaiset voivat pelata normaalisti.

5. Kirjapiiri

Google Docsiin on kerätty listaa hallituksen jäsen shakkikirjoista. Ajatuksena on tarjota kerhon jäsenille mahdollisuutta tulla mukaan kirjarinkiin, jossa saa lainata muiden ringissä mukana olevien shakkikirjoja tai muuta materiaalia. Kerho ylläpitää listaa ja itse lainaus tapahtuu vapaamuotoisesti jäsenien välillä.

6. Teematurnaukset

Aaro pitää syksyllä loppupeliteemaillan. Aiheena voi olla torniloppupelit joita pelataan pikapelinä.

Lopetettiin kokous n. klo 18.45

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti