11. maaliskuuta 2011

2 v.

LauttSK-blogi täyttää tänään 2 vuotta. Blogikirjoituksia on julkaistu 370, keskimäärin joka toinen päivä. Tahti on ollut tiuhempi kuin uskalsin odottaa, mutta onhan meillä useita kirjoittajia.

Kirjoitusten määrä ei kuitenkaan ole itsetarkoitus, vaan tärkeintä on kertoa avoimesti kerhon tapahtumista. Koska meillä on useita säännöllisiä tapahtumia ja uusia ideoita kokeillaan tämän tästä, kirjoituksia tulee blogiin kuin itsestään.

Blogissamme julkaistaan myös "mitä tahansa shakkiin liittyvää": shakkiuutisia, tutkielmia shakin historiasta sekä analyyseja avauksista – ja nyt myös shakkitehtäviä, kun tehtäväniekka Arto Heimonen liittyi blogin kirjoittajaksi viime viikolla.

Blogiin olisi mukava saada enemmän kommentteja ja keskustelua. Kirjoitus "Shakin on muututtava tai kuoltava!" sentään kirvoitti suhteellisen pitkän keskustelun helmikuussa. Kirjoituksia saa muuten kommentoida nimettömänäkin.

Lauttasaaren Shakkikerho on nyt näkyvämpi kuin koskaan: kerhoilloissamme käy pari uutta pelaajaa joka kuukausi, ja jokainen kertoo tulleensa blogimme ansiosta. Jäsenmäärämmekin on kasvanut 50 % kahdessa vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti