21. lokakuuta 2011

La 15.10. LauttSK 3 vs. HSK 5

Tässä hieman raporttia kolmosjoukkueen viime viikkoisesta JSM matsista. Hienoa oli nähdä että saimme kaikkien aikojen vahvimman kolmosjoukkueen jalkeille ja pelaamaan! Vielä hienompaa oli tietysti se, että voitimme yhden lohkon vahvimmista joukkueista 3-0. Tämä kannustaa eteenpäin ja on mielenkiintoista nähdä miten pärjäämme jatkossa!

Ensimmäisenä päättyi Matin peli, valkean voittoon. Matin hyökkäys puri jälleen vakuuttavasti. Ykköslautojen kamppailu päättyi hetken sen jälkeen tasuriin, tasaisessa loppupeli asemassa. Omassa pelissäni riitti hyviä ja huonoja hetkiä, mutta sen päätyttyä erittäin onnekkaasti, LauttSK johti jo 2-0.

Edellisessä blogitekstissä Jyrki näytti, miten musta olisi saanut pelissäni valkean daamin ansaan, kohtalaisen helposti. Minulla olikin kyseisessä asemassa vahva tunne siitä että se olisi mahdollista. Käytin aikaakin reilusti asian pohtimiseen. Aikamoista shakkisokeutta! Onneksi näistä voi oppia niin että seuraavalla kerralla vastaavanlaisessa asemassa tämä varmasti muistuu mieleen ja antaa näkökulmaa.

Reijon ja Arton pelit näyttivät jo aikalailla hävityiltä, mutta todisteena siitä että taistella kannattaa loppuun asti, Reijo sai aikaan tasapelin ja Arto voitti! Lopputuloksena siis hieno 3-0. Seuraavaksi kolmosjoukkue saa vastaansa etelä Vantaan shakkikerhon nelosjoukkueen. Jos kerhomme pelaajakehitys jatkuu samaan malliin, saatamme mekin tulevaisuudessa olla nelosjoukkueen tarpeessa!

Tässä pöytäkohtaiset tulokset:

Paukku Jukka - Funck Kaj ½-½
Rautio Reijo - Rännäri Osmo ½-½
Laaksovuori Tommi - Heikkilä Samu 1-0
Varjokallio Matti - Ståhle Sten 1-0
Heimonen Arto - Veijola Heikki 1-0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti