22. elokuuta 2012

Hallituksen kokouksen 22.8.2012 pöytäkirja

Kokous pidettiin 22.8. klo 17 alkaen ravintola Piratin kabinetissa. Paikalla olivat Jyrki Heikkinen, Aaro Jalas, Janne Kauppinen, Jukka Paukku, Mikko Piippo ja Matti Varjokallio. Poissa oli Tommi Laaksovuori.

1. Kellojen käyttökoulutus
Kerhoilloissa ja muissa kuten JSM-peleissä on välillä ongelmana, että kaikki pelaajat eivät osaa asettaa aikoja digikelloihin. Keskusteltiin muutaman kellokoulutuskerran järjestämisestä ennen kerhoiltoja. Jyrki ja Aaro suunnittelevat asiaa ja pitävät ensimmäisen koulutuksen lähiviikkoina.

2. JSM-valmistelut
Pyrimme jatkossa valmistautumaan JSM-peleihimme yhdessä osan tai koko joukkueen voimin. Joukkueet päättävät itse tarkemmin sopivan valmistelutavan.

3. Seloturnaus 2013
Päätettiin järjestää seloturnaus myös ensi vuonna. Paikkana on Shakkiareena ja pelimuotona on viime vuosien tapaan nopea shakki. Turnaus on samalla seuran 65-vuotisjuhlaturnaus.

4. Toimitsijakoulutus
Shakkiareenalla järjestetään toimitsijakoulutus lauantaina 13.10. Pyrimme osallistumaan koulutukseen mahdollisimman isolla kokoonpanolla.

5. Aloittelijatoiminta
Aaro Jalas opastaa aloittelijoita kerhoilloissa sopimuksen mukaan. Saatamme myös järjestää aloittelijaturnauksia. Niiden yläseloraja jatkossa on 1300.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti