23. marraskuuta 2010

JSM 20.11.2010: ÅmSk - LauttSK 3

Saimme kuin saimmekin lopulta myös kolmosjoukkueen täysilukuisena jalkeille kolmannen kierroksen vierasotteluun ÅmSk:ta vastaan. Perille Karjaan lähelle pääsimme Hangon matkan tapaan Rikun autolla, ja ajomatkat sujuivatkin molempiin suuntiin varsin mukavasti pienestä lumipyrystä huolimatta. Pelipaikka oli isäntien kerhotila vanhan yhä osittain toiminnassa olevan terästehtaan tiloissa, missä myös silloinen kakkosjoukkueemme oli vieraillut noin vuosi sitten. Itse peleissä taistelimme ihan kohtuullisesti, vaikka lopulta kärsimmekin joukkuehäviön 1-2.

Ohessa pöytäkohtaiset tulokset:

1. Arto Heimonen (v) - Leif Nyman ½-½
2. Riku Koivusalo (m) - Håkan Ekström 0-1
3. Kari Valli (v) - Alpo Appelberg 1-0
4. Janne Kauppinen (m) - Per-Erik Holmberg ½-½
5. Ville Liang (v) - Tommy Kaskinen 0-1

Peleistä Rikun peli päättyi ensimmäisenä vähän harmillisesti, kun Rikulta jäi vastustajan ratsuhaarukka näkemättä hieman paremmassa asemassa. Seuraavaksi päättyivät lähes yhtäaikaisesti sekä oma pelini että Arton peli, mistä molemmista oli tuloksena tasapeli pitkähkön väännön jälkeen. Jäljelle jäivät vielä Karin ja Villen pelit, mitkä jatkuivatkin lopulta lähes puoli viiteen asti, vaikka molemmissa lopputulos näytti olevan nähtävissä jo huomattavan pitkään ennen tätä. Näin myös tapahtui, ja Kari onnistui voittamaan voitetun loppupelinsä, ja ensikertalaisemme Ville joutui lopulta tyytymään tappioon torniloppupelissä urhean taistelun jälkeen.
Kokonaisuutena voimme kuitenkin olla tyytyväisiä pelimatkaamme ja ennen kaikkea siihen, että ei ole vieläkään tarvinnut luovuttaa yhtään ottelua eikä edes yhtään yksittäistä peliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti