31. tammikuuta 2012

VihdSK - LauttSK 3 14.1.2012

Kolmosjoukkueemme joutui matkustamaan vierasotteluun aina Nummelaan asti pelaamaan Vihdin Shakkikerhoa vastaan JSM -liigan neljännellä kierroksella 14.1.2012.
Pääsimme paikalle kätevästi Reijo Raution autolla, ja pelipaikkakin löytyi lopulta kohtuullisen helposti puhelimessa saamieni ohjeiden perusteella.

Etukäteen oli tiedossa, että Vihdin joukkueen kaksi ensimmäistä pöytää olisivat todella vahvoja, mutta sen jälkeen olisi tasaisempaa, joten kaikki oli avoinna ottelun kokonaistuloksen kannalta.

Ensimmäisenä päättyi Tommin peli kakkospöydällä, kun hänen vastustajansa suostui tasapeliin Tommin ehdotuksesta vain 15 siirron pelin jälkeen aika dynaamisen näköisessä asemassa. Tämä oli meille hyvä alku, varsinkin kun vastustajan selovahvuus oli yli 1900 pisteen. Valitettavasti jatko ei sujunut enää yhtä hyvin, vaan ottelu kääntyi lopulta meille tappiolliseksi 0-3 -lukemin. Artolla oli lupaavan näköinen asema pitkään, mutta lopulta hänen etunsa kuivui tasapeliksi nelospöydällä. Myös minulla oli pelissäni pitkään selvä etu, mutta harmillisesti sorruin laskuvirheeseen, mikä käänsi asemani muutamassa siirrossa hävityksi loppupeliksi. Myös Reijon peli ykköspöydällä ja Karin peli kolmospöydällä kääntyivät lopulta ennakolta vahvempien vastustajien eduksi.

Ohessa vielä pöytäkohtaiset tulokset ottelusta VihdSK - LauttSK 3:

1. Veikko Kohonen - Reijo Rautio (v) 1-0
2. Antti Tuokko - Tommi Laaksovuori (m) ½-½
3. Henrik Häkkinen - Kari Valli (v) 1-0
4. Lauri Aikio - Arto Heimonen (m) ½-½
5. Harri Manns - Janne Kauppinen (v) 1-0

Neljän pelatun kierroksen jälkeen kolmosjoukkueellamme on nyt koossa kaksi voittoa ja kaksi tappiota, ja tilanne lohkossamme on varsin tasainen sen takia, että joukkueet ovat pelanneet keskenään aika lailla ristiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti