29. heinäkuuta 2020

LauttSSK muuttaa Lähteelle

LauttSSK:n viimeinen kerhoilta pidettiin vanhalla kerhohuoneella 29.7.2020. Lauttasaaren kirkon peruskorjaus alkaa syksyllä 2020 ja kestää ainakin vuoteen 2022 asti.

Peruskorjauksen ajan LauttSSK:n kerhoillat pidetään Lapinlahden Lähteen päärakennuksessa, missä Helsingin Shakkiklubi on pelannut vuodesta 2017 lähtien maanantaisin ja torstaisin.

Päärakennuksen virallinen osoite on Lapinlahdenpolku 8, Helsinki, mutta Google Mapsissa se löytyy osoitteella Lapinlahdenpolku 1.

Pelitila on Kahvila Lähteen vieressä, ulko-ovi on päärakennuksen (Ruoholahden puoleisella) eteläisellä seinällä, kuvassa vasemmalla näkyvän Q-rapun kohdalla:

Muut muutokset uuden kerhotilan lisäksi:

  • Kerhoilta alkaa keskiviikkoisin jo klo 18:00.
  • Osallistumismaksu kerhoiltaan on 2,50 euroa, jolla katetaan osa tilan vuokrasta. Säännöllisesti käyvän kannattaa hankkia syksyn 2020 kausikortti, joka maksaa 15 euroa (LauttSSK:n jäsenille 10 euroa).

Tervetuloa tutustumaan uuteen pelipaikkaan Lähteelle keskiviikkona 12.8.2020 klo 18! Sitä ennen pelataan vielä LauttSSK:n pikashakin mestaruuskilpailu Seurasaaren Kruunussa keskiviikkona 5.8.2020 klo 17.

5 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Miten kausikortin voi hankkia?

Jyrki Heikkinen kirjoitti...

Kausikortin voi maksaa kerhon tilille, ohje lisätty yhteystietoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ennen kausikorttien hankintaa...onko kerholle jo hankittu kannettava tietokone parituksia tekemään, jos pelaajia tulee enemmän kuin paperille mahtuu? Illan 1. kisan kierroksien määräksi voidaan rajoittaa 9 ja kaikki pelaa samassa ryhmässä. Mikäli intoa on lisäpeleille, niin 2. kisa voidaan rajoittaa 5 kierrokseen. t. Arto

Jyrki Heikkinen kirjoitti...

Vielä ei ole hankittu konetta. Katsotaan ensin, miten peli-illat lähtevät liikkeelle Lähteellä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskinpa kannattaa mainostaa kerhon ulkopuolisille kerhoiltaamme, jotteivat turhaan tule paikalle. Pettyisivät. Ehkä pitäisi kysyä neuvoa niiltä kerhoilta, joilla on jo koneet käytössä... esim. HSK? Ketkä hoitavat kerhoiltoja? Vetäjien kannattaa tulla ajoissa pelipaikalle paikkoja järjestämään, eikä myöhässä. Onko tuo keskiviikko pyhitetty pelkästään blikstille vai pelataanko myös nopeita pelejä? Kuka hoitaa nopeiden pelien paritukset, jos konetta ei ole? t. Arto

Lähetä kommentti