30. tammikuuta 2013

Hallituksen kokouksen 30.1.2013 pöytäkirja

Kokous pidettiin ravintola Casa Maressa 30.1.2013 klo 17. Kokouksen alkaessa paikalla olivat Jyrki Heikkinen, Janne Kauppinen, Jukka Paukku ja Matti Varjokallio. Myöhemmin saapuivat Mikko Piippo ja Aaro Jalas.

1. Toimintakertomus 2012

Jyrki Heikkinen esitteli vuoden 2012 toimintakertomuksen. Kerholla oli 27 jäsentä, määrässä pieni notkahdus edellisvuoteen verrattuna useampien kasvuvuosien jälkeen. Yleisenä trendinä kaikissa tapahtumissa on käynyt hyvin pelaajia. Kaikkiin kolmeen JSM-joukkueeseen on riittänyt innokkaita. Neljä kerhon jäsentä osallistui HSL:n toimitsijakoulutukseen.

2. Tuloslaskelma 2012

Mikko Piippo esitteli vuoden 2012 tuloslaskelman. Talousarvio oli laskettu selkeästi alijäämäiseksi, mutta lopullinen tulos oli kuitenkin jonkin verran ylijäämäinen. Rahaa kului budjetoitua vähemmän mm. hankintoihin ja matkakorvauksiin.

3. Talousarvio 2013

Mikko Piippo esitteli vuoden 2013 alustavan talousarvion. Hankintoihin tarkoituksena on varata tälle vuodelle hieman enemmän rahaa sisältäen uusien lautojen, nappuloiden ja kellojen hankinnan. Digikelloja ei ole JSM-peleissä tarvittavaa 15 kappaletta ja useat laudat ja nappulat alkavat olla huonossa kunnossa.

Saunaturnauksen vuokrakulut menevät tänä vuonna kerhon kautta aiemmasta poiketen. Aloitamme näillä näkymin uudestaan New in Chess -lehden tilauksen. Lopullinen ehdotettava talousarvio tulee olemaan noin 400 euroa alijäämäinen.

4. Toimintasuunnitelma

Jyrki Heikkinen esitteli vuoden 2013 toimintasuunnitelman. Mietittiin LM-turnauksen profilointia. Kerhon kaappi pitää siivota.

5. Toimintatuen hakeminen Lauttasaaren säätiöltä

Haetaan Lauttasaaren säätiöltä 200 euron tukea viime vuotiseen tapaan.

Päätettiin kokous n. klo 18.30.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Pienen pieni huomio. Jos kerhon budjetti vuodelle 2013 sisältää enemmän menoja kuin tuloja, se on silloin alijäämäinen, ei negatiivinen. Muutoin kerhon toiminta olisi liian negatiivista, eikö totta. Terv. tj

MattiV kirjoitti...

Aivan totta, päivitetty :)

Lähetä kommentti