29. tammikuuta 2015

Hallituksen kokouksen 28.1.2015 pöytäkirja

Avattiin kokous ravintola Casa Maressa 28.1.2015 klo 17.10. Paikalla olivat Jyrki Heikkinen, Janne Kauppinen, Mikko Piippo ja Matti Varjokallio

1. Vuosikokouksen valmistelu

Päätettiin vuosikokouksen ajankohdaksi keskiviikko 18.2. klo 18 kerhohuoneella.

Jyrki Heikkinen esitteli vuoden 2014 alustavan toimintakertomuksen. Toiminta oli aktiivista. Vuoden aikana järjestettiin monien perinteisten turnauksien lisäksi pitkän pelin selokelpoinen viikonlopputurnaus Shakkiareenalla ja kaksi pikapeliturnausta Leppävaaran Sellossa. Vanhoja pelivälineitä uusittiin. Kerholla oli vuoden aikana 31 jäsentä.

Mikko Piippo esitteli vuoden 2014 alustavan tilinpäätöksen. Tulos on ylijäämäinen. Tulot muodostuivat pääasiassa kahdesta järjestetystä seloturnauksesta, jäsenmaksuista ja toiminta-avustuksista. Kuluja syntyi turnausten järjestämisestä, matkakuluista ja kalustohankinnoista. Tilinpäätös tulee toimittaa allekirjoitettuna.

Jyrki Heikkinen esitteli vuoden 2015 alustavan toimintasuunnitelman. Tarkoituksena on osallistua joukkueturnauksiin viime vuosien tapaan. Järjestämme myös kaksi selokelpoista turnausta kuten viime vuonna.

Suunniteltiin vuoden 2015 talousarviota. Pelivälineiden tilanne on hyvä, joten niiden uusimiseen ei tarvitse varata rahaa. Jatkettaneen New in Chessin tilausta.

2. Toimintatuen hakeminen Lauttasaaren säätiöltä

Päätettiin hakea Lauttasaaren säätiöltä toiminta-avustusta 200 euroa.

3. Shakkiareenan tilanne

Keskusteltiin Shakkiareenan tilanteesta. Mikäli SSL ja HSL eivät jatka Shakkiareenan vuokraamista, täytyy pitkän pelin viikonlopputurnauksen järjestämiseen löytää syksyllä muu sopiva tila.

Päätettiin kokous n. klo 18.20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti