25. huhtikuuta 2010

Lauttasaaren huhtikuinen shakkifestivaali

"Lauttasaaren Shakkikerho on mukavasti aktivoitumassa." Olen kuullut tuon kommentin usein viime vuoden aikana. Kaiken huipuksi tässä kuussa kerholla on ollut vilkkaampaa kuin koskaan ainakaan 2000-luvulla. Tuntuu kuin olisimme järjestäneet epävirallisen shakkifestivaalin Lauttasaaressa 7.–28.4.2010.

Tapahtumia on ollut 10 päivänä huhtikuussa: kerhoillat keskiviikkoisin; kevään cupin kaksi kierrosta ja avoimen mestaruusturnauksen 2. kierros torstaisin; Pekka Kauppalan simultaani, vuoden toinen aloittelijaturnaus ja nopean shakin kuukausikilpailuun kuuluva Piratti-turnaus lauantaisin. Näissä on ollut yhteensä yli 100 osallistujaa!

Ja jotta emme eristäytyisi Lauttasaareen, kaksi kuusihenkistä joukkuettamme kävi myös pelaamassa HSL-varteissa Shakkikodissa, vieläpä menestyksekkäästi, koska molemmat nousivat ylempään ryhmään ensi vuodeksi.

Huhtikuun päättää järjestämämme Fischerandom-turnaus kerholla keskiviikkona 28.4.2010 klo 19:00. Tein huvikseni Fischerandom-generaattorin, joka toimii myös puhelimeni Web-selaimella ilman verkkoyhteyttä, jotta alkuasemia ei tarvitse arpoa nopalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti