6. maaliskuuta 2012

LauttSK 3 - LeSi 1 11.2.2012

Kolmosjoukkueemme päätti kautensa lauantaina 11. helmikuuta pelatussa kotiottelussa Leppävaaran Sisun ykkösjoukkuetta vastaan. Etukäteen oli tiedossa, että olisimme altavastaajia ainakin kahdella ensimmäisellä pöydällä, ja lopuillakin pöydillä vastustajien vahvuus oli yli 1700 selopistettä. Taistelimme kuitenkin hyvin ja urhoollisesti, vaikka lopputulos olikin meille lopulta tappiollinen 1-4.

Parhaasta suorituksesta vastasi kolmospöydällä Arto, joka onnistui voittamaan Leppävaaran Sisun kapteenin Heikki Pulkkisen. Ensimmäisenä päättyi Reijon peli ykköspöydällä tappioon, mutta vastassa oli rutinoitunut Antero Alhava. Seuraavaksi päättyi kakkospöydällä "jokeripelaajamme" Simon peli Raimo Kohvakkaa vastaan terävien ja mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen myöskin valitettavasti tappioon. Nelospöydällä Ville taisteli pitkään vähintäänkin tasapelistä, mutta lopulta tämäkin peli kääntyi ratsuloppupelissä meidän tappioksemme. Oma pelini viitospöydällä sisälsi myös monenlaisia vaiheita johdettuani keskipelissä terävässä asemassa jo kahdella sotilaalla, mutta loppupelissä jouduin kuitenkin ahtaampaan asemaan, ja peli kääntyi tappioksi.

Ohessa vielä pöytäkohtaiset tulokset ottelusta LauttSK 3 - LeSi 1:

1. Reijo Rautio (m) - Antero Alhava 0-1
2. Simo Valkeajärvi (v) - Raimo Kohvakka 0-1
3. Arto Heimonen (m) - Heikki Pulkkinen 1-0
4. Ville Liang (v) - Pavel Hyrri 0-1
5. Janne Kauppinen (m) - Tauno Miettinen 0-1

Sarjataulukossa sijoituimme lopulta neljänneksi neljällä joukkuepisteellä, mitkä tulivat jo kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta. Jopa lohkovoitto näytti jossakin vaiheessa mahdolliselta, mutta loppukierrokset eivät enää menneet aivan yhtä hyvin.
Kokonaisuutena menestystämme voidaan kuitenkin mielestäni pitää vähintäänkin kohtuullisena verrattain kovatasoisessa lohkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti