5. maaliskuuta 2014

Hallituksen kokouksen 5.3.2014 pöytäkirja

Avattiin kokous ravintola Casa Maressa 5.3.2014 klo 17. Paikalla olivat Jyrki Heikkinen, Janne Kauppinen, Arto Lindholm, Pasi Paasonen, Jukka Paukku, Mikko Piippo ja Matti Varjokallio,

1. Hallituksen järjestäytyminen

Valittiin Janne Kauppinen varapuheenjohtajaksi, Matti Varjokallio sihteeriksi, Mikko Piippo rahastonhoitajaksi ja Jukka Paukku kerhoisännäksi.

2. Turnaukset

Päätettiin Lauttasaaren mestaruusturnauksen pelipäiviksi ovat 27.3, 24.4, 22.5, 12.6, 21.8, 18.9 ja 23.10. LM-turnaus järjestetään kolmessa kahdeksan pelaajan lohkossa vahvuuslukujen mukaisesti. Viime vuoden lohkovoittajat pääsevät pelaamaan ylemmässä lohkossa. Keskusteltiin pelipaikasta ja päätettiin pelata ainakin ensimmäiset pelit Piratin kabinetissa.

3. Seloturnauksen 5.4. valmistelut

Seloturnauksen tuomarina toimii Jukka Paukku ja toimitsijana Arto Heimonen. Jyrki Heikkinen toimii pelaavana toimitsijana. Jukalta saadaan mahdollisesti kirjapalkinto.

4. Avoimen pikapeliturnauksen järjestäminen


Tero Lehtinen järjestää kerhon kanssa avoimen (ei-selokelpoisen) pikashakkiturnauksen ravintola Basessa Sellossa 29.3.2014 alkaen klo 12.00. Turnaukseen mahtuu 24 pelaajaa ja pelattaneen täyskierrosturnauksena. Turnauksessa on hyvät palkinnot, ainakin hotelliyöpymisiä ja ehkä risteilylahjakortteja. Osallistumismaksu on 20 euroa. Paritusta voi hoitaa Jukka Paukku tai Jyrki Heikkinen.

5. Muut asiat

Jyrki Heikkinen toimittaa kerhon jäsenluettelon Shakkiliitolle. Maksamme jäsenmaksun 34:stä pelaajasta.

Keskusteltiin kerhon julkisista pelitietokannoista. Pelejään ei ole pakko julkaista. Pelit myös voidaan pyynnöstä poistaa tietokannasta tai anonymisoida.

Päätettiin kokous n. klo 18.10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti