27. helmikuuta 2014

Vuosikokous 26.2.2014

1. Kokouksen avaus

Avattiin kokous Lauttasaaren kirkon kerhotilassa 26.2.2014 klo 18.00. Paikalla olivat Jyrki Heikkinen, Janne Kauppinen, Arto Lindholm, Pasi Paasonen, Mikko Piippo, Reijo Rautio, Timo Siikonen ja Matti Varjokallio.

2. Kokouksen toimihenkilöiden valinta

Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Jyrki Heikkinen, sihteeriksi Matti Varjokallio, pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Janne Kauppinen ja Timo Siikonen.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Vuosikokouskutsu on julkaistu seuran blogissa 5.2.2014. Paikalla oli 8 kerhon jäsentä. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Esityslistan hyväksyminen

Hyväksyttiin kokouksen esityslista tässä esitetyssä muodossa.

5. Toimintakertomuksen, tilinpäätöksen sekä tilintarkastajan antaman lausunnon esittely

Jyrki Heikkinen esitteli vuoden 2013 toimintakertomuksen. Kerhon jäsenmäärä oli viime vuonna 34, mikä oli suurempi kuin koskaan aiemmin, ja jäsenistä 29 pelasi selopelejä. Turnaustoiminta oli aktiivista ja kerho osallistui moniin joukkueturnauksiin kolmella joukkueella.

Mikko Piippo esitteli seuran vuoden 2013 tilinpäätöksen. Tilinpäätös oli mm. kalustohankintojen johdosta 544 euroa tappiollinen.

Toiminnantarkastaja Timo Siikonen esitteli lausuntonsa seuran tilinpäätöksesta ja hallinnosta. Lausunnossa todettiin, että ei ole havaittu mitään, mikä aiheuttaisi seuralle vahinkoa. Timo huomautti, että tilinpäätös tulee jatkossa allekirjoittaa.

6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus.

7. Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen sekä jäsenmaksusta päättäminen

Jyrki Heikkinen esitteli toimintasuunnitelman. Tärkeimpänä uutuutena kerho järjestää pitkän pelin selokelpoisen viikonlopputurnauksen syksyllä 2014.

Mikko Piippo esitteli vuoden 2014 talousarvion, jossa arvioidut menot ja tulot ovat 1700 euroa. Tulopuolella on erinäisiä epävarmuustekijöitä. Arvio on laskettu 35 jäsenen ja 20 euron jäsenmaksun perusteella. Ehdotettiin jäsenmaksuksi 20 euroa.

Hyväksyttiin toimintasuunnitelma, talousarvio ja vahvistettiin vuoden 2014 jäsenmaksuksi 20 euroa.

8. Kerhon puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten (3-5) ja varajäsenen valinta

Valittiin puheenjohtajaksi Jyrki Heikkinen. Valittiin hallitukseen Janne Kauppinen, Arto Lindholm, Jukka Paukku, Mikko Piippo ja Matti Varjokallio. Valittiin hallituksen varajäseneksi Pasi Paasonen.

9. Toiminnantarkastajan ja hänen varamiehensä valinta

Valittiin toiminnantarkastajaksi Timo Siikonen ja toiminnantarkastajan varamieheksi Simo Valkeajärvi.

10. Muut esille tulevat asiat

Ei muita esille tulevia asioita.

11. Kokouksen päättäminen

Päätettiin kokous klo 18.34.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti