29. maaliskuuta 2017

Hallituksen kokouksen 29.3.2017 pöytäkirja

Lauttasaaren Shakkikerhon hallituksen kokous pidettiin kerhohuoneella 29.3.2017 klo 17–18.

Kyseessä oli kerhon kaikkien aikojen suurin hallituksen kokous, paikalla oli peräti 9 henkeä: puheenjohtaja Jyrki Heikkinen, koko 6 hengen hallitus Janne Kauppinen, Pasi Paasonen, Arto Heimonen, Ashwin Kumar, Ismo Suihko ja Pekka Kauppala sekä vierailijat Arto Lindholm ja Aleksej Leppänen.

Keskustelimme jäsenkyselyn tuloksista ja päätimme seuraavista jatkotoimista:

  • Alamme järjestää kerhoilloissa 2 erillistä turnausta, jos pelaajia on paljon. Pelaajat voidaan jakaa 2 vahvuusryhmään tai pika- ja nopean shakin pelaajiin.
  • Kerhon hallituksen jäsenet kouluttavat uusia kerhoillan toimitsijoita, jotka toimivat turnaussihteerinä (keräävät pelaajien nimet listaan, huutavat kierroksen parit, varmistavat että tulokset kirjataan) ja "järjestysmiehenä" (huolehtivat että pelaajat eivät analysoi kovaan ääneen kesken pelien ja että kelloja ei käsitellä kovakouraisesti).
  • Jyrki Heikkinen selvittää, voisimmeko käyttää Lauttasaaren kirkon jotain toista kerhohuonetta tarvittaessa, esimerkiksi JSM-kotiotteluihin. Myös osa kerhoillan peleistä voitaisiin pelata eri huoneessa.
  • Shakkikoulutustoimikunta (Pasi Paasonen, Jyrki Heikkinen, Aleksej Leppänen) alkaa suunnitella pienimuotoisen shakkikoulutuksen järjestämistä kerhohuoneella muutaman kuukauden välein. Kohderyhmä on aloittelijat ja alle 1600-vahvuiset pelaajat (joita on paljon meidänkin kerhossa).
  • Juhlatoimikunta (Janne Kauppinen, Arto Heimonen) alkaa suunnitella, mitä järjestämme kerhon 70-vuotisjuhlien kunniaksi vuonna 2018. Voisiko Lauttasaari-seuran tiloja käyttää shakkitilaisuuteen? Kutsutaanko Lauttasaari-lehden toimittaja johonkin shakkitilaisuuteen tekemään juttua kerhosta?
  • Alamme elvyttää joukkueturnauksiin valmistautumista (Pekka Kauppala, Janne Kauppinen), ehkä jo ennen joukkuepikashakin SM-kisoja 5.–6.8.2017, viimeistään ennen syyskuussa alkavaa JSM-kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti