7. kesäkuuta 2017

SSK ja LauttSK yhdistyvät

Suomalainen Shakkikerho (SSK) ja Lauttasaaren Shakkikerho (LauttSK) yhdistävät voimansa uudeksi kerhoksi, jonka nimi on Lauttasaaren Suomalainen Shakkikerho (LauttSSK). Uusi kerho aloittaa toimintansa heti.

Yhdistyvät kerhot ovat perinteikkäitä ja tunnettuja helsinkiläiskerhoja: SSK (perustettu 1931) on maineikas takavuosien mestarikerho ja LauttSK (1948) vireä ja aktiivinen paikalliskerho. Kummatkin pitävät tärkeänä, että kerhojen identiteetti ja juuret säilyvät yhdistymisessä.

Yhdistyminen vahvistaa kummankin kerhon toimintaa, tarjoaa jäsenille uusia osallistumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä tehostaa taloudenpitoa. Yhteistä LauttSSK:ta viedään eteenpäin uutta kehittäen ja samalla perinteitä arvostaen.

50-jäseninen kerho on aktiivisten ja lisenssipelaajien määrällä mitattuna 4. suurin pääkaupunkiseudulla ja 7. suurin Suomessa.

LauttSSK jatkaa molempien kerhojen toimintaa:

  • Osallistumme joukkueiden SM- ja HM-turnauksiin.
  • Järjestämme selokelpoisia turnauksia Shakkiareenalla pari kertaa vuodessa.
  • Järjestämme alkeisopetusta ja turnauksia aloitteleville shakinpelaajille.
  • Järjestämme analyysi-iltoja ja shakkimatkoja.
  • Pelaamme ystävyysotteluita toisten shakkikerhojen kanssa.

Osallistumme 4–5 joukkueella

  • joukkuepikashakin SM-kisoihin Porissa elokuussa 2017 ja
  • joukkueiden SM-kilpailuihin 2017–2018 (ykkösjoukkue 1. divisioonan lohkossa B, kakkosjoukkue 2. divisioonan lohkossa 2).

Kerhon ilmaiset ja avoimet peli-illat järjestetään Lauttasaaren kirkon kerhohuoneella (Myllykallionrinne 1 D, Helsinki) joka keskiviikko klo 18:30 alkaen.

Lisätietoja antavat kerhon puheenjohtaja Jyrki Heikkinen (jyrki.j.heikkinen@gmail.com, 050 4864451) ja varapuheenjohtaja Harri Hurme (riitta.hurme@kolumbus.fi, 050 5670598). Kerhon blogi: http://lauttsk.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti