13. tammikuuta 2010

Kunniamaininta lisenssikilpailussa

Lisää ilotulitusta vuoden alkuun!

Suomen Keskusshakkiliitto (SKSL) järjesti vuonna 2009 kilpailun shakkikerhoille lisenssipelaajien määrän lisäämiseksi. Uusiksi lisenssipelaajiksi hyväksyttiin ne, joilla ei ollut ollut A-lisenssiä viime viiden vuoden aikana.

SKSL:n puheenjohtaja Tuomo Halmeenmäki julisti tulokset Shakkiblogissa:

"Vahvistettiin kerhokilpailun 2009 tulokset: parhaat seurat olivat TampY, Int, RampKa ja KSHB, joissa suhteellinen lisenssimäärien kasvu oli suurin – lukumääräisesti eniten lisenssejä hankkivat JärvSK, I-HSK, LauttSK ja TammerSh."

Suhteelliset voittajat olivat siis kaikista pienimmät kerhot, joilla on nyt tammikuussa yhteensä vain kolme A-lisenssipelaajaa. Lukumäärälliset voittajat Järvenpään Shakkikerho, Itä-Helsingin Shakkikerho, Lauttasaaren Shakkikerho ja Tammer-Shakki saivat kukin hankittua 5–6 uutta A-lisenssipelaajaa.

Kerhossamme oli vuoden 2009 lopussa 18 A-lisenssipelaajaa, joten kasvu edellisvuoden 13 lisenssipelaajasta oli huimat 38 %. Tänä vuonna on tarkoitus kasvaa edelleen: aktivoida muutama vanha pelaaja ja saada innostettua muutama uusi pelaaja mukaan toimintaan. Onneksi kasvu ruokkii itseään: mitä enemmän pelaajia käy tapahtumissamme, sitä varmemmin he tulevat uudestaan.

Kannattaa muistaa, että kun hankkii A-lisenssin tammikuussa, ehtii saada vuoden ensimmäisen Suomen Shakin numeron.

Päivitys 9.2.2010: Kerhokilpailun tulokset SKSL:n sivuilla.

1 kommentti:

Mikko Piippo kirjoitti...

Nyt kaikki kerhon jäsenet hetimiten lunastamaan lisenssi myös vuodelle 2010!

Ei näköjään kovin monta uutta lisenssiä tarvitse, että tässä kilpailussa pärjää. Toivottavasti ensi vuonna kilpailu on kovempi :-)

Lähetä kommentti