3. helmikuuta 2010

Cupia pelataan Piratissa

Turnaussihteeri Janne Kauppinen julkaisi kerhomme uudistetun kevätcupin lohkojaot viime viikolla.

Koska pelaajia on 20, tarvitaan noin 40 cup-ottelua, ennen kuin jokaisen neljän alkulohkon kaksi parasta on selvillä ja voimme aloittaa pudotuspelit. Jotta ottelut saadaan pelattua ajallaan eivätkä ne häiritse keskiviikon kerhoiltoja, ravintola Piratin kabinetista on varattu pelipäivät, jolloin on tarkoitus pelata alkuryhmien pelit.

Cupin 1. kierros pelataan torstaina 11.2. klo 18:00. Sen jälkeen pelataan joka toinen torstai samaan aikaan, paitsi helmikuun viimeisellä viikolla pelataan tiistaina. Viiden varsinaisen kierroksen jälkeen on vielä yksi ylimääräinen kierros torstaina 22.4., jolloin pitäisi saada pelattua viimeiset rästipelit, jotta pudotuspelit pääsevät alkamaan toukokuun alussa.

Nimenhuudon käytännöt:

  • Cup-kierroksen peliparit on listattu Nimenhuudon Lisätietoja-kentässä.
  • Jos pääset pelaamaan cup-kierroksen varsinaisena pelipäivänä, valitse "IN".
  • Jos tuot pelivälineet, kirjoita Nimenhuudon kommenttikentään "Tuon yhdet pelivälineet", jotta turnaussihteeri näkee tilanteen.
  • Jos et pääse pelaamaan varsinaisena pelipäivänä, valitse "OUT" ja sovi vastustajasi kanssa jokin toinen pelipäivä.

Jos et käytä Nimenhuutoa, ilmoita turnaussihteerille, millä cup-kierroksilla pääset pelaamaan, jotta hän voi päivittää tilanteen Nimenhuutoon.

Lue myös cupin säännöt, joita on uudistettu hieman. Uusi pistelaskenta suosii nopeasti ratkeavaa ottelua: kahdessa pelissä ratkeavan cup-ottelun tulos on 3–0, muutoin tulos on 2–1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti