3. helmikuuta 2011

Shakkitietoa aloittelijoille

Blogissamme on nyt uusi aloittelijasivu, jonne pääsee oikean reunan sivupalkin yläreunasta ("Aloittelijaturnauksia ja opetusta"). Ylläpidämme sivulla

  • kalenteria kerhomme aloittelijatapahtumista sekä
  • linkkejä shakin itseopiskeluun ja koululaisten shakkitapahtumiin pääkapunkiseudulla.

Tarkoitus ei ole monistaa muualta helposti löytyvää tietoa. Webin voima on linkeissä, joten omalle sivullemme jää ehkä lopulta vain aloittelijakalenterimme ja linkki uudelle Koulushakki-sivustolle, kunhan siitä tulee tarpeeksi kattava ja sitä toivottavasti päivitetään myös koulushakin teemavuoden 2011 jälkeenkin.

Koululaisten shakkia pitää tietysti edistää, mutta on hyvä muistaa, että on muitakin aloittelijoita. Järjestämäämme shakin alkeisopetustilaisuuteen 29.1.2011 tuli vain aikuisia ja 5–6-vuotiaita lapsia, ei siis yhtään kouluikäistä!

Aloittelijatoimintamme on vielä aluillaan ja pienimuotoista, mutta tällainen kaikenikäisille aloittelijoille tarkoitettu shakkitoiminta on melko ainutlaatuista, kuten olemme huomanneet.

Olisi mukava saada muitakin pääkaupunkiseudun shakkikerhoja mukaan samanlaiseen aloittelijatoimintaan, yhdistää voimat, jotta aloittelijat löytäisivät helpommin sopivia pelikavereita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti