25. helmikuuta 2010

Kerhon jäsenedut

Vuosikokous päätti säilyttää kerhon jäsenmaksun ennallaan, joten nyt on aika maksaa tämän vuoden jäsenmaksu 20 euroa kerhon tilille. Joskus on kyselty, mitä hyötyä on maksaa jäsenmaksua, joten kokosimme kerhon jäsenedut eilen hallituksen kokouksen jälkeen:

  • Jäsenet saavat pelata kerhomme edustusjoukkueissa. Osallistumme yleensä vähintään kahdella joukkueella SM- ja HM-kisoihin. Aiomme koota myös kolmosjoukkueen syksyllä alkavaan JSM-turnaukseen, yli 10 vuoden tauon jälkeen.
  • Kerho maksaa edustusjoukkueiden osallistumismaksut ja matkakulut (kilometrikorvauksen kuskille) sekä JSM-kotiotteluiden tarjoilut.
  • Edustusjoukkueiden pelaajat saavat analysointiseuraa, kun kokoonnumme yhdessä analysoimaan pelejä varsinkin JSM-otteluiden jälkeen.
  • Jäsenet saavat lainata kerholle tilattua New in Chess -lehteä.
  • Jäsenillä on äänioikeus vuosikokouksessa eli valta vaikuttaa kerhon toimintaan.

Jäsenemme saavat lisäksi seuraavat edut tänä vuonna:

Lähes kaikki kerhomme jäsenet ovat hyödyntäneetkin jäsenetuja hyvin, esimerkiksi viime vuonna edustusjoukkueissamme pelasi 21 henkeä.

Keskustelimme hallituksessa, pitäisikö ei-jäseniltä periä ovimaksua kerhoiltoihin tai osallistumismaksua esimerkiksi avoimeen mestaruusturnaukseemme. Päätimme että on tärkeämpää säilyttää kerhomme tunnuslause "ilmaisturnauksia joka viikko". Myös muut kuin kerhomme jäsenet ovat siis jatkossakin tervetulleita peli-iltoihimme ja turnauksiimme – ilmaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti