16. marraskuuta 2009

LauttSK 2 jatkoi voitolla

Lauttasaaren Shakkikerhon kakkosjoukkueen menestys kolmosdivisioonassa jatkui myös viime lauantain kierroksella. Tällä kertaa vieraaksemme saapui Kirkkonummen shakkikerho. Valitettavasti KirkSK ei saanut joukkuetta täysilukuiseksi, vaan kirkkonummelaiset joutuivat luovuttamaan viidennen laudan pelin. Näin Lauttasaaren Shakkikerholla oli heti alussa yhden pisteen etumatka.

Ottelun kaikki pelit päättyivät vahvuuslukujen mukaiseen tulokseen: hävisimme ykköslaudalla, ja voitimme muut pelit. Sen paremmin koti- kuin vierasjoukkueesta ei löytynyt yllättäjiä. Tämäkin kierros vahvisti käsitystäni, että pelaajien tasavahvuus ja joukkueen pysyvyys ovat olleet erityisiä vahvuuvksiamme tällä kaudella.

Lauttasaaren Shakkikerhon kakkosjoukkue jatkaa joukkuesarjassa lohkon johdossa. Ensi vuoden puolella pelataan vielä kaksi kierrosta. Tammikuussa otamme mittaa Leppävaaran Sisun kakkosjoukkueesta. Sarjan viimeisellä kierroksella helmikuussa matkustamme Hankoon, jossa kohtaamme tällä hetkellä lohkon toisena pelaavan Hangon Shakkiseuran.

LautSK/2               - KirkSK                  4-1
Leo Hämäläinen (1767) - Matti Grönroos (1971) 0-1
Kimmo Turtiainen (1819)- Jouko Kuivalainen (1684)1-0
Mikko Piippo (1763) - Veikko Rusanen (1513) 1-0
Timo Siikonen (1730) - Reino Karppinen (1428) 1-0
Tommi Laaksovuori (1635)- w.o. 1-0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti