30. joulukuuta 2009

Pieni pyyntö lukijoille - ja toinen shakkikerhon jäsenille!

Blogin oikeassa palkissa on ollut muutaman päivän ajan kysely blogin lukijoille. Kyselyn tarkoituksena on selvittää, ketkä tätä blogia oikeastaan lukevat. Tämä tieto on tarpeen, jotta blogin kirjoittajat osaavat kirjoittaa oikealle lukijakunnalle.

Kyselyyn on erittäin helppoa vastata. Valitset vain oikean vaihtoehdon ja napsautat Vote-painiketta -- vastaamiseen ei pitäisi mennä kahta sekuntia enempää aikaa.

Oikean palkin Nimenhuuto.com-ikkunan avulla shakkikerhon jäsenet voivat ilmoittautua kerhon joukkuepeleihin ja turnauksiin. Kuukauden päästä järjestetään jo pitkään suunniteltu ystävyysottelu Käpylän Shakkikerhoa vastaan. Valitettavasti vaivaiset viisi Lauttasaaren Shakkikerhon jäsentä on toistaiseksi ilmoittautunut pelaamaan ystävyysottelussa.

Tilanne on mielestäni surkea. Jäsenten olisi syytä ilmoittautua ajoissa myös shakkikerhon ystävyysotteluun. Vaikka kyseessä ei ole "virallinen" ottelu, olisi joukkueen kokoonpano hyvä saada ajoissa selville. Joukkueen kokoahan ei ole lyöty lukkoon, vaan ottelu pelataan niin monella laudalla kuin pelaajia löytyy kummastakin shakkikerhosta.

Mielestäni haasteen esittäneen shakkikerhon jäsenten kunnia-asiana olisi ilmoittautua mahdollisimman suurilukuisesti mukaan otteluun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tämä on sitäkin tarpeellisempaa, kun koko maailma voi seurata joukkueen kasvamista Nimenhuudon välityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti